Vesilahti 15.03 80km esimesed ristsed välisvõistlusel
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Vesilahti 15.03 80km esimesed ristsed välisvõistlusel
kõik
Viimati muutis seda surimuri (Esm Märts 17, 2008 9:18 pm). Kokku muudetud 1 kord
Re: Vesilahti 15.03 80km esimesed ristsed välisvõistlusel
mina isiklikult saan lisada veel seda, et see oli täiesti uut. selline onupoja poliitika et annab olla. kohtunikud peaksid olema ikke era pooletud! aga samas ma saan neist aru et mingi välismaalne tuleb kerkima nende õule! loodan et suhtumine pareneb. ju siis nad nägid baltus tõsist konkurentsi.
lisaks soovitan hooldajaid olla mitu mitte yx, kuna kui yxi oled siis võid oma ratsaniku maha magada. sest SINA pead valmis olema et võistleja eest hoolitseda mitte et võistleja peab sind ootama et sa tuleksid metsast välja. õnneks oli lumi maas ja hobune sai midagi juua.Samas olid soomlased hästi vastu tulelikud ja andid juua meile. raske oli see sõit. kui mõni arvab et kurjärvel on raske siis arvestage kurjärve loodus ning korrutage seda kolmega! ma yritasin joosta hobuse seljas kuid ega sa ikke ei jookse kyll hobuse kõrval yle mäge. ennem naq kõnnid ja alla mäge jooksed, ning sirgel. nyydseks kõik lihased haiged ja õnnelik kolmanda koha yle!1
lisaks soovitan hooldajaid olla mitu mitte yx, kuna kui yxi oled siis võid oma ratsaniku maha magada. sest SINA pead valmis olema et võistleja eest hoolitseda mitte et võistleja peab sind ootama et sa tuleksid metsast välja. õnneks oli lumi maas ja hobune sai midagi juua.Samas olid soomlased hästi vastu tulelikud ja andid juua meile. raske oli see sõit. kui mõni arvab et kurjärvel on raske siis arvestage kurjärve loodus ning korrutage seda kolmega! ma yritasin joosta hobuse seljas kuid ega sa ikke ei jookse kyll hobuse kõrval yle mäge. ennem naq kõnnid ja alla mäge jooksed, ning sirgel. nyydseks kõik lihased haiged ja õnnelik kolmanda koha yle!1
kalli- Postituste arv : 10
Registration date : 24/02/2008
Palju õnne igal juhul, kolmas koht ka väga tubli saavutus!
See onupojapoliitika jutt kõlab küll uskumatult, aga ega jah, hakka veel vaidlema, siis võtavad üldse maha. Igatahes jaksu edaspidiseks.
See onupojapoliitika jutt kõlab küll uskumatult, aga ega jah, hakka veel vaidlema, siis võtavad üldse maha. Igatahes jaksu edaspidiseks.
See oli meie arvamus et kui sul ikka oma huvid mängus ei ole sa enam erapooletu kohtunik. Vähemalt tekitas tunde küll niisuguse. Kas meil mitte näiteks Kaie kangur ei hinda oma lapse Getter Kanguri sõite. Loogiline ju
Ma huvi pärast küsin , et mis see transport ja stardimaks maksma läksid?
uku2- Postituste arv : 10
Registration date : 30/12/2007
Oi!
Kohutav!!
Stardimaks koos vet tasudega 60euri, öööbimised kokku75euri, kütust 100l ja pluss praamipiletid
Kohutav!!
Stardimaks koos vet tasudega 60euri, öööbimised kokku75euri, kütust 100l ja pluss praamipiletid
Similar topics
» CEI3* 80km-160km, Soome, Vesilahti. (16.-18.04.2010)
» vesilahti 15.03
» 16 jaanuar 2010 - Vesilahti, Soome
» vesilahti 15.03
» 16 jaanuar 2010 - Vesilahti, Soome
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1