Mida ei tasu enne võistlusi süüa
+4
Quagor
Randur
kalli
Tuuli
8 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mida ei tasu enne võistlusi süüa
Millega teil negatiivseid kogemusi on olnud, mille kohta teate mõningaid teaduslikemaid põhjendusi`?
Oma kogemus näitas, et turbonuudlid (kiirnuudlid) eriti ratsutamist ei armasta, loksuvad niisama kõhus ringi ja kui januga midagi suuremas koguses peale juua (ploomi mahla näiteks) saad kokteili mis vägisi tahab tuldud teed tagasi minna. Energiat ega muud kasuliku need nuudlid ka ei anna, ainult täiskõhutunde.
Oma kogemus näitas, et turbonuudlid (kiirnuudlid) eriti ratsutamist ei armasta, loksuvad niisama kõhus ringi ja kui januga midagi suuremas koguses peale juua (ploomi mahla näiteks) saad kokteili mis vägisi tahab tuldud teed tagasi minna. Energiat ega muud kasuliku need nuudlid ka ei anna, ainult täiskõhutunde.
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Re: Mida ei tasu enne võistlusi süüa
mina söön enne võistlust köhu korralikult täis, putru võileibu no et ikke on kõht täis. kuid ma ei lähe kohe sõitma.
mingi poole tunni pärast- tunni pärast. see muidugi tähendab varjast tõusmist kuid, jõudu peab ju olema!!..
pauside ajal näksin midagi magusat et annaks energiat!! ning joon vett!!
mingi poole tunni pärast- tunni pärast. see muidugi tähendab varjast tõusmist kuid, jõudu peab ju olema!!..
pauside ajal näksin midagi magusat et annaks energiat!! ning joon vett!!
kalli- Postituste arv : 10
Registration date : 24/02/2008
Täisk6huga s6itmamineku m6te ainuyksi ajab sees keerama
Banaan on ka kahtlase väärtusega ollus s66miseks enne pingutust. Ja mingid kuivad kypsised pole ka just eriti meeldivad.
Banaan on ka kahtlase väärtusega ollus s66miseks enne pingutust. Ja mingid kuivad kypsised pole ka just eriti meeldivad.
Jah -põhiline mida ärge sööge on kiirnuudlid
Üldse, kiirtoit tuleks vist välja jätta võistluste eelsest menüüst.
Kunagi kui mul eksisteeris veel selline asi nagu spordiarst, siis ilmselt Popeye multikatest inspireerituna toppis ta mulle menüüsse spinatit ???
Ma olen küll vegeteraanluse pooldaja aga ei tohiks vägisi ka midagi sisse ajada vaid selle põhimõttega ,et see on tervislik.
Üldse, kiirtoit tuleks vist välja jätta võistluste eelsest menüüst.
Kunagi kui mul eksisteeris veel selline asi nagu spordiarst, siis ilmselt Popeye multikatest inspireerituna toppis ta mulle menüüsse spinatit ???
Ma olen küll vegeteraanluse pooldaja aga ei tohiks vägisi ka midagi sisse ajada vaid selle põhimõttega ,et see on tervislik.
Randur- Postituste arv : 4
Registration date : 13/02/2008
spinatitkohe ja?..oeh..kahju hakkab kohe muidu oleks ideaal süüa mahlaseid puuvilju.seal on vesi ja glükoos pmst kõik olemas.ja energia taastub kiiresti.
Quagor- Postituste arv : 4
Registration date : 20/01/2008
süsivesikud on niinimetatud kiire energia, rasva aga aeglane energia ja see oleks soovitav, ja kindlalt spordijook mis sest et vastik aga sisu on vajalik.
igasugune sai tekitab gaase.. Iiiu! ja kartulikrõps!!!!
pärast loksud nagu ehe õhupall hobuse seljas
pärast loksud nagu ehe õhupall hobuse seljas
No banana ju puhas süsivesik.
Mina enne ratsutamist kohvi ei joo nt (1 tass sisse, 5 välja :-) )sest tüütu on "metsapeatust" hobuse seljast teha vahepeal.
Miskit rasvast peaks siis sööma? Kõlab kahtlaselt..
Puder tundub mõistlik.
Mina nt õppisin lapsega koos putru sööma hommikuti ja nüüd kui laps sööb ammu hommikusööki lasteaias, siis ma endale ikka keedan :-). Hea algus päevale ja tükk aega "rahu majas". Söögitegemine kiirel tööpäeval tundub mega ajaraisk. Kiskus OT juba.. sorri.
Mina enne ratsutamist kohvi ei joo nt (1 tass sisse, 5 välja :-) )sest tüütu on "metsapeatust" hobuse seljast teha vahepeal.
Miskit rasvast peaks siis sööma? Kõlab kahtlaselt..
Puder tundub mõistlik.
Mina nt õppisin lapsega koos putru sööma hommikuti ja nüüd kui laps sööb ammu hommikusööki lasteaias, siis ma endale ikka keedan :-). Hea algus päevale ja tükk aega "rahu majas". Söögitegemine kiirel tööpäeval tundub mega ajaraisk. Kiskus OT juba.. sorri.
Rasvast kuid "loomuliku" rasva. Pähkleid jms, mitte rasvaseid grillvorstikesi
Kala sellisel juhul peaks hästi sobima :-)
Mulle tundub aga, et rännakutegelased toimetavad nii hommikul varakult, et ise küll kalapraadi kell 7 ette e kujuta :-)
Pähklid? Kasinaks ei jää?
Mulle tundub aga, et rännakutegelased toimetavad nii hommikul varakult, et ise küll kalapraadi kell 7 ette e kujuta :-)
Pähklid? Kasinaks ei jää?
Aga miks hommikul praadi tegema hakata.. suitsukala, kuivatatud kala (liiga aeganõudev järamine vist )
Mõned peotäied pähklid endale niiguinii sagimise ajal põske pista, mahla ka juua ja tegelikult ananvad päris hea energia. India pähklid ja parapähklid on minu enda erilised lemmikud. Viimaseid ei suudakski parima tahtmise juures ka palju süüa...
Mõned peotäied pähklid endale niiguinii sagimise ajal põske pista, mahla ka juua ja tegelikult ananvad päris hea energia. India pähklid ja parapähklid on minu enda erilised lemmikud. Viimaseid ei suudakski parima tahtmise juures ka palju süüa...
Tähtis on järjekord
Kui menüüs on 1 õun vm puuvili ning toekas võileib, siis alustage puuviljast. Siis jääb õhupalli-turbo efekt tulemata.
anni700- Postituste arv : 2
Registration date : 01/04/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1