Estonian Endurance Riding Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pipi ja Kreeka

Go down

Pipi ja Kreeka Empty Pipi ja Kreeka

Postitamine  pipi Kolm Apr 23, 2008 7:41 am

Tere!

Olen teiega liitunud ja teemadega tutvunud juba mõnda päeva aga ei osanud esimese hooga ennast tutvustada. No tegelikult olen mina Cätlin ja Kreeka tegelt Greek Minstra. Olen hobustega tegelenud kaua-kaua aga seda nn turistina. Ehk siis mul pole olnud oma hobu ega ka kindlat suksut kelle eest hoolitseda. Alustasin traavitallist, siis tuli mõneaastane paus (poisid lõid pähe Wink ) ning seejärel võtsin tunde Veskas ja käisin erinevates turismitaludes(tallides) maastikul sõitmas. Eelmise aasta veebruaris otsustasime mehega endile ka hobune soetada. Tuli üks huvitav pakkumine ja läksimegi kaemas. Esimese hooga tundus hobu kergelt öeldes imeliku välimusega - pisike pea, peenike kael, samas üsna kõrge (u 165 cm), peeniskesed jalad ja esimesed veel kõigele lisaks kõverad (eetsirandmelisus või kuidas seda nüüd nimetataksegi). Tegu siis inglise täisverelisega. Kodus tuhnisin natuke kirjanduses ja siis ei tundunudki enam see hobune nii imelik, ma lihtaslt ei olnud enne oma silmaga täisverelist näinud. Eetsirandmelisust lasin Tuvil kontrollida aga ta ei pidanud seda probleemiks ning nii me, esmapilgul kummalise, hobuse ostsime.
Praegu oleme me oma ostuga ülirahul, kuigi oli skeptikuid, kes arvasid, et hobune, kes on olnud galopihobune, ei ole terve mõistusega, siis antud hetkel ei saa ma ühtegi kritiseerivat märkust tema mõistuse kohta teha. Kuna enamasti käime maastikul sõitmas ja juba paar aastat olen kestvusratsutamist kõrvalt jälginud, siis proovime 27.04.08 Kiviloos teha oma esimese rännaku. Eks näis mis sest saab, eesmärgiks on lihtsalt rada läbida ja aimu saada kuidas asjad käivad, et siis järgmine kord targem ja konkurentsivõimelisem olla Wink .

Kohtumiseni Kiviloos,

Pipi

pipi

Postituste arv : 8
Registration date : 21/04/2008

Tagasi üles Go down

Tagasi üles