Otsin treenerit ja hobust treeningute alustamiseks
2 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Otsin treenerit ja hobust treeningute alustamiseks
Hei!
Siinsed rännakuga tegelejad - kelle käe all treenite ?
Sügisest saati olen mõelnud ,et kui ratsaspordis mingil alal võistelda tahaks, siis rännakus...
Ja kui sellega juba tegelema hakata siis ka tõsiselt. Kuna sel aastal tulen jäädavalt Harjumaale tagasi, mitte ei pendelda enam Särevere vahet siis saaks treeningutele ka keskenduda. Siiani olen käinud ainult tavalistes grupitundides ja üritanud võitu saada kavalatest tunnikatest Paraku tunnen ,et ei arene edasi... Et eratunnid kus treener tegeleb ühe inimesega korraga oleks mulle parim variant.
Tean mitut treenerit nimepidi kuid pole leidnud ( või siis piisavalt hästi otsinud) nende kontakte.
Teiseks probleemiks on muidugi enda hobuse puudumine. Täielik võhik aga samas teadmistehimuline nagu ma olen võiks treener aidata leida sobivat hobust. Plaanis ei ole osta (see aasta veel mitte) vaid omandada osalust... Et oleksin nõus maksma teatud kulutused.
Niisiis, võhik ootab tedjamatelt inimestelt abi informatsiooniga
Siinsed rännakuga tegelejad - kelle käe all treenite ?
Sügisest saati olen mõelnud ,et kui ratsaspordis mingil alal võistelda tahaks, siis rännakus...
Ja kui sellega juba tegelema hakata siis ka tõsiselt. Kuna sel aastal tulen jäädavalt Harjumaale tagasi, mitte ei pendelda enam Särevere vahet siis saaks treeningutele ka keskenduda. Siiani olen käinud ainult tavalistes grupitundides ja üritanud võitu saada kavalatest tunnikatest Paraku tunnen ,et ei arene edasi... Et eratunnid kus treener tegeleb ühe inimesega korraga oleks mulle parim variant.
Tean mitut treenerit nimepidi kuid pole leidnud ( või siis piisavalt hästi otsinud) nende kontakte.
Teiseks probleemiks on muidugi enda hobuse puudumine. Täielik võhik aga samas teadmistehimuline nagu ma olen võiks treener aidata leida sobivat hobust. Plaanis ei ole osta (see aasta veel mitte) vaid omandada osalust... Et oleksin nõus maksma teatud kulutused.
Niisiis, võhik ootab tedjamatelt inimestelt abi informatsiooniga
Randur- Postituste arv : 4
Registration date : 13/02/2008
Re: Otsin treenerit ja hobust treeningute alustamiseks
Enamasti rännaku sõitjad treenivad iseseisvalt või gruppide-seltskondadena koos üritades tekkivaid küsimusi siis omavahel arutada ja lahendada. Peamiselt sõidetakse maastikul ja loomulikult siis ilma treenerita Kuid kindlasti ka erandeid. Kui Harjumaale plaanid jääda, siis võta Graversonidega ühendust
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1