Algajate distantsid
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Algajate distantsid
Kui pikkadel distantsidel võistlevad algajad? Milline peaks välja nägema algaja pikamaahobuse treening ?
Külaline- Külaline
Re: Algajate distantsid
Lühimad distantsid Eestis on 30 km kanti. Treeninguks piisavad täiesti tavalised platsitrennidki ja aegajalt maastikul matkamas käia. Matkad ei pea olema sugugi pikad. Enamasti tehakse umbes 5 km pikkusi matku või tund aega maastikul. (olenevalt tempost võib see tun aega olla nii pikem kui lühem matk)
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
N-ö otse manee¾ist tulles peaks ka suutma kõige lühema läbi sõita ma eeldan?
Ning lühemad distantsid öeldakse et on enamasti 30km aga mu meelest olid eelmine aasta päris mitmed 40km. Tegelikult on ju algajal ikka suur vahe kas 10km rohkem või vähem!?
Ning lühemad distantsid öeldakse et on enamasti 30km aga mu meelest olid eelmine aasta päris mitmed 40km. Tegelikult on ju algajal ikka suur vahe kas 10km rohkem või vähem!?
ei ole seal suurt vahet midagi kas 30 või 40 km, tegu on nii lühikese maaga. Samas on see minu, kes ma olen maastikul sõitma harjunudki, arvamus
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Kui arvestada, et kui ükskord avastasime, et meie üks tavaline metsaring tuli u 10km, siis tundub see küll väikse maana
Cremello- El Awrah Endurance Team
- Postituste arv : 32
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1