Pulsimõõtur (kus saab ja palju maksab)
+4
Manny
kassarlane
Astra
kati
8 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Pulsimõõtur (kus saab ja palju maksab)
Kuidas oleks võimalik see muretseda? Olen vaadanud ratsavarustusega kauplevatest kohtadest, kuid seal neid pole.
kati- Postituste arv : 37
Registration date : 29/12/2007
Re: Pulsimõõtur (kus saab ja palju maksab)
Soovitan küsida prk Rohtlatelt, mina sain nende kaudu. Kindlasti on võimalik ka netist tellida, aga soovitada küll hetkel ei oska ühtki lehte.
Ma arvan, et Sportlandist on ka võimalik tellida. Seal on lett kus müüakse Polari asju. Sealt tasuks küsida!
Me ostsime otse esindusest.
Me ostsime otse esindusest.
Mina tellisin Tallinnast, Järve Sportlandist.Ootasin jube kaua.Helistati, et homme võite järgi tulla ja kui kohale läksin siis öeldi et pole veel tulnud.Aga lõpuks sain kätte.
Mefost on vast otse kõige parem tellida.Mefo on Polari toodete maaletooja.
Mefost on vast otse kõige parem tellida.Mefo on Polari toodete maaletooja.
Manny- Postituste arv : 53
Registration date : 30/12/2007
Mina küsisin Kristiine Sportlandist, õeldi et nei ei ole. Küsisin, et kas tellida ei saa, vaadati lihtsalt lolli näoga otsa.
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Mis hinnaklassi selline normaalne pulsimõõtur jääb? Selline mis mõnda aega ikak vastu peab, aga ka ülisuppermega funktsioonidega ei ole
Cremello- El Awrah Endurance Team
- Postituste arv : 32
Me ostsime just pulsimõõturi aga ilma kellata. Kell oli eelnevatest komplektidest olemas ja maksis umbes 1265 kr.
Kell- Polar F4F BLK 1435 kr + hobuse pulsimõõtur 1200 kr.
Manny- Postituste arv : 53
Registration date : 30/12/2007
www.mefo.ee
aga ka internetist leiab palju ja saadavad ka eesti
aga ka internetist leiab palju ja saadavad ka eesti
Nii, kas on ka selliseid pulsimõõtureid, mis kõikseaeg hobusel küljes ja nt käepeal olevalt kellalt jälgitav? No inimestele on, aga hobustele? Ma ei kujuta ette, et ratsutaksin ja mingi asjandus hobusel veel ümber kere peale sadula.
need ongi kasutatavad koos sadulaga ja ka ratsutades.
Kui keegi soovib võiks enda oma maha müüa aga mul on S810i mis uuena maksis 7500.-, saab arvutiga ühendada ja allalaadida graafikuid
Kui keegi soovib võiks enda oma maha müüa aga mul on S810i mis uuena maksis 7500.-, saab arvutiga ühendada ja allalaadida graafikuid
surimuri kirjutas:need ongi kasutatavad koos sadulaga ja ka ratsutades.
Suht kirves. Miks müüd siis? Saab ka odavamaga hakkama?
Mõõturil on 2 klemmi, 1 sadula, teine vöö all. Ja kell sinu randmel.Ma teistsuguseid polegi näinudSanna kirjutas:Nii, kas on ka selliseid pulsimõõtureid, mis kõikseaeg hobusel küljes ja nt käepeal olevalt kellalt jälgitav? No inimestele on, aga hobustele? Ma ei kujuta ette, et ratsutaksin ja mingi asjandus hobusel veel ümber kere peale sadula.
Vahefinisis kasutatakse ka selliseid mille paned litsalt hobuse küljevastu aga kell peab vist siiski käepeal olema.
selgepilt.. pole Eestis lähemalt näinud ja mulle meenus lihtsalt mingi gallopihobuste võistlustelt videoklipp, kus mida mõõdeti ja arvasin ennatlikult et tegu pulsimõõtmisega. Või on see miski vanem süsteem võibolla. Ei tea.. Tänud täpsustamast.
on jah kirves aga hea ka erinevad treening programmid arvutab kohe taastumisindeksi, salvestab kõik keskmised ja saab panna mitu kasutajat sisse.
sel ajal oli 1 paremaid praegu on ka veel kiirusemõõdikuga mille saab vajadusel lisaks osta.
Kusjuures olen proovinud inimeste oma hobusel töötab ka
sel ajal oli 1 paremaid praegu on ka veel kiirusemõõdikuga mille saab vajadusel lisaks osta.
Kusjuures olen proovinud inimeste oma hobusel töötab ka
Kuda sa selle inimesteoma neile kinnitad? Neil mingid kummipaelad vist või mis värk? Mõtlen, et lihtsam on vast leida inimeste oma kui päris hobustele mõeldud pulsikat
Mind esialgu muu ei huvitakski kui pulsi numbrit näitaks, küll siis kui päriselt sporti uuesti tegema hakata saab ka tehnikaimesi uurida/osta
Mind esialgu muu ei huvitakski kui pulsi numbrit näitaks, küll siis kui päriselt sporti uuesti tegema hakata saab ka tehnikaimesi uurida/osta
Minu komplektis oli ka inimeste vöö, mis endale ymber käib, aga seda polegi kasutanud veel...
proovi, pane aga vastu vasakut külge, võtab küll
Marylin Uusna kasutas edukalt inimeste oma lihtsalt oli ümber kehakummivööga
PS ei oli internetis kasutaud 810i kell koos hobuelektroodidega 1500.-kr nii et kui otsida liigub palju neid.
Marylin Uusna kasutas edukalt inimeste oma lihtsalt oli ümber kehakummivööga
PS ei oli internetis kasutaud 810i kell koos hobuelektroodidega 1500.-kr nii et kui otsida liigub palju neid.
Aga siin on täitsa olemas õpetus kuidas inimeste pulsimöötjat hobustele kohandada : http://endurancerider.blogspot.com/2009/04/convert-human-chest-heart-rate-monitor.html
Mul õnnestus saada odavalt inimeste pulsimõõtja, tulevikus hakkan eksperimenteerima, et kuidas seda kohandada annab. Hetkel tegelen (hirmkeerulise ja üleliigseid vidinaid täis) kella tundma õppimisega
Mulle tõi päkapikk selle nn sangaga pulsimõõtja. Miinus on see, et talvel on paha kasutada. Kui karv märg ei ole, siis ei näita midagi. Aga ei taha talvel külmaga karva ju märjaks teha ka spetsiaalselt. Lahenduseks sai hangitud EKG-geel. Pole veel jõudnud katsetada, aga ultra-geeliga inimesed vist asjatavad. Juu töötab :-). Ilmselt ostan vööga pulsimõõtja millaski juurde.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1