Estonian Endurance Riding Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hei, Monza ja suksud.

4 posters

Go down

Hei, Monza ja suksud. Empty Hei, Monza ja suksud.

Postitamine  1313 Reede Jan 23, 2009 6:35 pm

Olen 41a, 20a olnud oma hobused, ühe, kahe kaupa, momendil 5, hetkel kõik plikad. Võin öelda, et väga palju aega oma elatud elust olen saanud veeta koos hobustega, olen selle üle õnnelik ja tänud mu ammu surnud isale, kes mind juba titena loomade juurde lubas. Esimesed mälestused on ajast kui olin 4,5a ja kõndisin kartuli muldamise ajal raske tööhopa suukõrval- pagan, kuidas ma julgesin..? Hiljem on hirmu tunnet esinenud, paari metsiku märaga tegeledes, nüüd on ettevaatlikus nagu. Hobustega on palju ringi liigutud nii rakendis kui ratsa. 10a taguse südame hädade järel olen stimulaatoriinime ja kuna surm pole veel kohale jõudnud ja meil elab nüüd am.traavlineiu- tekkiski mõte, et ehk sobixin teie ridadesse. Kuna hüppefänn pole kunagi olnud aga ratsutamine meeldib ikka. Pole tarvis konkurentsi peljata sest minu eas pole kohtade saavutamine eesmärgiks. Samas pole mul ka mingeid abimehi ega ka tuttavaid eriti sel alal. Ehk siis leiax mõne toreda noore, kes TL treeniks v lihtsalt ratsutax esialgu ja siis mõtlex edasi. Igal juhul edu asjalikele inimestele.

1313

Postituste arv : 21
Registration date : 19/01/2009

Tagasi üles Go down

Hei, Monza ja suksud. Empty Re: Hei, Monza ja suksud.

Postitamine  Tuuli Reede Jan 23, 2009 9:16 pm

Teretulemast foorumisse ja loodan et ehk oled ka ise kunagi rajal. On meil siin Eestiski 30+ aastates sõitjaid omajagu siginenud. Rääkimata maailmas toimuvast. Ka 70 aastased on veel rajal ning niimõnigi on tee ratsutamise ja võistlemise juurde leidnud hulga hiljem kui teistkümnetes.
Tuuli
Tuuli
lihtsalt kestvushobuse omanik

Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  sigrid Reede Jan 23, 2009 10:05 pm

äkki õnnestub meil koos käia võistlemas isegi?Razz Razz
sigrid
sigrid
-huviline-

Postituste arv : 79
Registration date : 14/01/2008

Tagasi üles Go down

Postitamine  surimuri Reede Jan 23, 2009 11:24 pm

Teretulemast!
Kus kandis sa ka asud?
surimuri
surimuri

Postituste arv : 227
Registration date : 11/01/2008

http://www.kestvusratsutamine.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  1313 Laup Jan 24, 2009 10:58 am

Tänud sooja vastuvõtu eest. Smile Elame Tartu lähedal, suvex ehk kuskil mujal- aeg annab arutust. Soojemax ajax on väike mõte, et võix korraldada 'metsiku' laagri, kuhu saax tulla oma hobuga või ka ilma. Meie poolt koplid, vesi, toitlustuse nt lõkkel supikatel mõtleme koos v igal oma, oma telkimisvarustus, kui pole- midagi ikka leiab.. Mõte, et end argielust väljalülitada ja nautida olemist koos looduse, loomadega. Lugesin, et teil oli midagi varem plaanis aga arvan, et ei pea ju olema midagi suurejoonelist ja kulukat. Sellised mõttekesed siis praegu. Sigrid- treiku jagamine hea, kui teine koht vaba nt. TL olevat eelmine suvi kuskil galopil käinud aga esmalt vaja treenida ikka looma. Ma pole talle veel selgagi saanud, kohaneb alles meiega. Pilte fotoalbumis 1313 all.

1313

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tuuli Esm Jan 26, 2009 10:13 pm

Ma mõtlesin kus ta nimi mulle tuttav ette tuli, aga nüüd mõtlesin välja. Sellest galopist peaks mingis OmaHobus isegi pilt olema temast. Smile
Tuuli
Tuuli
lihtsalt kestvushobuse omanik

Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  1313 Teis Jan 27, 2009 1:00 am

Hei, täna käisin siis, esimest korda elus, traavli seljas- ei tundnud esimese hooga vahet- hobu ikka hobu. Igax juhux iva kordetasin- hirm teeb arax, usun, et me hakkame norm. läbi saama. Ma sain meilile mõned pildid sealt.

1313

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles