Estonian Endurance Riding Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tallitööst

+3
Sanna
1313
Tuuli
7 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Tallitööst - Page 2 Empty Re: Tallitööst

Postitamine  triin Teis Märts 03, 2009 10:49 pm

Pigem on talliskäimine kaalulangetamismeetod Laughing Või õigemini liigsöömise vältimine ja kerge koormuse saamine.
Täpsemalt siis kodus istudes on nii mõnelgi halb harjumus pidevalt külmkapi vahet käia ja teleka/arvuti ees näksida. Tallis käies aga sööd hommikul, siis müttad tallis ja aeg lendab ilma et nälga tunneks ning koju jõudes sööd korralikult soolast toitu(näljaga läheb kõik hästi peale) ja kerid puhkama/muid toimetusi tegema. Jääb ära hulk näksimisi, mis asenduvad värske õhuga.
Enda puhul olen väga selgelt tähele pannud, kuidas kiirel perioodil kool-tall-magamine tuleb ilusti paar suuremat söögikorda ja paar kergemat einet, mis peaksid andma kõik vajaliku energia ja toitained. Näksimiseks/ebamäärasteks söögikordadeks pole lihtsalt aega Very Happy
triin
triin

Postituste arv : 72
Registration date : 05/01/2008

http://fotoalbum.ee/photos/angeth/sets

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sanna Kolm Märts 04, 2009 10:02 am

triin kirjutas:Pigem on talliskäimine kaalulangetamismeetod Laughing Või õigemini liigsöömise vältimine ja kerge koormuse saamine.
Täpsemalt siis kodus istudes on nii mõnelgi halb harjumus pidevalt külmkapi vahet käia ja teleka/arvuti ees näksida. Tallis käies aga sööd hommikul, siis müttad tallis ja aeg lendab ilma et nälga tunneks ning koju jõudes sööd korralikult soolast toitu(näljaga läheb kõik hästi peale) ja kerid puhkama/muid toimetusi tegema. Jääb ära hulk näksimisi, mis asenduvad värske õhuga.
Enda puhul olen väga selgelt tähele pannud, kuidas kiirel perioodil kool-tall-magamine tuleb ilusti paar suuremat söögikorda ja paar kergemat einet, mis peaksid andma kõik vajaliku energia ja toitained. Näksimiseks/ebamäärasteks söögikordadeks pole lihtsalt aega Very Happy

Tervislikust eluviisist on asi kaugel.
Koormad oma magu harva aga suurte kogustega, see pole üldsegi hea, isegi kui mingil hetkel kaal langeb.
Kui see nn tall on kodus, siis pole ka mingit ekstra käimist. Aga mul pm sama teema. Kui hommikul välja hobuste juurde lähen, siis võin seal mitmeid tunde veeta, ilma et tühi kõht end meelde tuletaks. Samas kui see tunne tekkib, siis lähen kohe sööma rabbit

Viimati muutis seda Sanna (Püh Märts 08, 2009 11:55 am). Kokku muudetud 1 kord
Sanna
Sanna
-huvipiltnik-

Postituste arv : 181
Registration date : 25/03/2008

http://Gilmori-tydrukud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  triin Nelj Märts 05, 2009 9:47 pm

Tegelikult oli see "kaalulangetamismeetod" naljaga mõeldud Laughing
Aga Sanna jutus on iva sees!
Üks variant, millest räägitakse, on süüa korraga rusika suurune kogus toitu ja iga 2-3h tagant. Kui päris nii pole võimalik, siis min 5 korda päevas. Ja kui rusikas tundub väike, siis võib käelaba järgi võtta Laughing
Näksimine on halb, kui näksid on ebatervislikud(krõpsud, mõttetud maiustused), porgand põses pole muidugi probleem Very Happy
Haigena kodus olin, siis passisin telekat ja nägin mingit saadet ülekaalulistest lastest. Põhiline oligi, et tuli menüü üle vaadata. Kõike võib süüa, kuid õigetes kogustes. Tegelikult on ju terve teadus, et mida koos süüa võib, mida mitte jne.
Kaalulangetamisest talliskäimisega nii palju, et olen üle 5 nädala juba tallist eemal luumurru tõttu ja kaalus pole muutusi. Kuigi kuu aega istusin ainult diivanil ja sõin vanaema küpsetisi Laughing Tõenäoliselt need muutused ei tulegi nii kiiresti. Kaalujälgija ei ole Very Happy , pilgu viskan vahel peale selleks, et veenduda, et ma koos oma 10 kilose sadulaga ponile liig poleks Cool
Isiklikult lähtun ikkagi põhimõttest, et kuidas tunne on! Kui on tunne, et kõht on tühi, siis ennast ei piina. Ja kui on tunne, et vaja läheb ¹okolaadi, siis söödud see saab Cool
triin
triin

Postituste arv : 72
Registration date : 05/01/2008

http://fotoalbum.ee/photos/angeth/sets

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles