Rinnarihmad
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Rinnarihmad
Turgatas pähe, et on veel üks kestvusratsutamise juures tihti kasutatav osa varustusest millest me veel rääkinud pole. Eesti küllaltki lauge maastiku ja sobiva sadula puhul seda vast vaja ei lähegi. Aga näiteks raamita sadulate puhul tundub, et kasutatakse peaaegu alati.
Et siis räägiks ka nendest, kellel millistega kogemusi ja milliseid. Endal on olemas kummist rinnarihm mis jookseb lihtsalt rinna eest läbi. Pigem segab hobust, kui aus olla. Seega pole ammu enam kasutuses olnud.
Poes olen uurinud helkuritega Y-rihmasi aga need on alati olnud ainult helkuri põhimõttega, jooksevad küll sadulavõõ küljest läbi aga muidu rohkem kaelarihma moodi. Ja teised rihmad on alati olnud koos martingaliga. Kuna selle vidina järgi pole vajadust tundnud, siis pole ka ostnud midagi neist.
Teab keegi äkki soovitada, millised on paremad ja miks.
Et siis räägiks ka nendest, kellel millistega kogemusi ja milliseid. Endal on olemas kummist rinnarihm mis jookseb lihtsalt rinna eest läbi. Pigem segab hobust, kui aus olla. Seega pole ammu enam kasutuses olnud.
Poes olen uurinud helkuritega Y-rihmasi aga need on alati olnud ainult helkuri põhimõttega, jooksevad küll sadulavõõ küljest läbi aga muidu rohkem kaelarihma moodi. Ja teised rihmad on alati olnud koos martingaliga. Kuna selle vidina järgi pole vajadust tundnud, siis pole ka ostnud midagi neist.
Teab keegi äkki soovitada, millised on paremad ja miks.
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Re: Rinnarihmad
Mina kasutan Prestige martingal-rinnarihma.Pehmest nahast ja mugav kasutada.Martingali rihmad on lihtsalt äravõetavad ja tihti ma neid ei kasutagi.Kõik kinnitused on lõksudega kinnitatavad-s.t.,et saab kiirelt peale ja kiirelt ära.
kati- Postituste arv : 37
Registration date : 29/12/2007
Rinnarihm pole kunagi iluasi kui sa just toesti seda niisama külge riputad. Nahast rihmaga on see jama et ega nahale ei meeldi kui seda veega kastetakse. Soovitaks zilco või muidu nailonist tavalist rinnakat, ta on sul mega õrna nahaga. Juba on nati naha maha hõõrunud, panen nüüd lamba alla. Mul 1 katkine on mida olen talle külge riputanud kuidagi.
Räägi kas tuled ja kas tuled meiega Kiviloole?
Räägi kas tuled ja kas tuled meiega Kiviloole?
Näiteks milleks on vaja rinnarihma ponidel, kellel sadul ennem ette liigub kui kuskile mujale. Vahepeal olid popid need kummiosaga martingal-rinnarihmad, neid osteti küll ilu pärast Takistussõidus siis.
Ise ei kasuta. Ilu pärast võiks panna koos martingaliga aga mark oleks, sest endal eestlane, kellel sadula etteliikumist isegi raske takistada
Mõttekad kindlasti aga helkurrinnarihmad.
Ise ei kasuta. Ilu pärast võiks panna koos martingaliga aga mark oleks, sest endal eestlane, kellel sadula etteliikumist isegi raske takistada
noh Triin, tegelikult on siin rohkem nagu juttu kestvusratsutamisest ja rinnarihmast
See mis takistussõidu väljakutel toimub, see on väga omaette teema, seal paljudel asjadel tihti rohkem ilu või "ilu" eesmärk. (roosad stekid, "kõrvad" maneezis jne)
See mis takistussõidu väljakutel toimub, see on väga omaette teema, seal paljudel asjadel tihti rohkem ilu või "ilu" eesmärk. (roosad stekid, "kõrvad" maneezis jne)
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
triin kirjutas:Näiteks milleks on vaja rinnarihma ponidel, kellel sadul ennem ette liigub kui kuskile mujale. Vahepeal olid popid need kummiosaga martingal-rinnarihmad, neid osteti küll ilu pärast Takistussõidus siis.
Mina kasutan ka oma takistussõidu hobusel rinnarihm-martingali ja ka kummiosaga.Ilupärast see nüüd küll pole. Rännakul sõitsin täiesti tavalise martingaliga.Nüüd eelmine aasta soetasin omale spets rännaku martingali.See nüüd juba pikemat aega seisnud... ootab oma aega
Manny- Postituste arv : 53
Registration date : 30/12/2007
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1