Estonian Endurance Riding Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rinnarihmad

5 posters

Go down

Rinnarihmad Empty Rinnarihmad

Postitamine  Tuuli Teis Märts 24, 2009 11:13 pm

Turgatas pähe, et on veel üks kestvusratsutamise juures tihti kasutatav osa varustusest millest me veel rääkinud pole. Eesti küllaltki lauge maastiku ja sobiva sadula puhul seda vast vaja ei lähegi. Aga näiteks raamita sadulate puhul tundub, et kasutatakse peaaegu alati.

Et siis räägiks ka nendest, kellel millistega kogemusi ja milliseid. Endal on olemas kummist rinnarihm mis jookseb lihtsalt rinna eest läbi. Pigem segab hobust, kui aus olla. Seega pole ammu enam kasutuses olnud.

Poes olen uurinud helkuritega Y-rihmasi aga need on alati olnud ainult helkuri põhimõttega, jooksevad küll sadulavõõ küljest läbi aga muidu rohkem kaelarihma moodi. Ja teised rihmad on alati olnud koos martingaliga. Kuna selle vidina järgi pole vajadust tundnud, siis pole ka ostnud midagi neist.

Teab keegi äkki soovitada, millised on paremad ja miks.
Tuuli
Tuuli
lihtsalt kestvushobuse omanik

Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007

Tagasi üles Go down

Rinnarihmad Empty Re: Rinnarihmad

Postitamine  kati Kolm Märts 25, 2009 7:20 am

Mina kasutan Prestige martingal-rinnarihma.Pehmest nahast ja mugav kasutada.Martingali rihmad on lihtsalt äravõetavad ja tihti ma neid ei kasutagi.Kõik kinnitused on lõksudega kinnitatavad-s.t.,et saab kiirelt peale ja kiirelt ära.
kati
kati

Postituste arv : 37
Registration date : 29/12/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  triin Püh Apr 05, 2009 11:58 pm

Nii palju kui mina rinnarihmadega kokku puutunud olen, on see alati iluasi olnud Very Happy
triin
triin

Postituste arv : 72
Registration date : 05/01/2008

http://fotoalbum.ee/photos/angeth/sets

Tagasi üles Go down

Postitamine  surimuri Esm Apr 06, 2009 8:19 am

Rinnarihm pole kunagi iluasi kui sa just toesti seda niisama külge riputad. Nahast rihmaga on see jama et ega nahale ei meeldi kui seda veega kastetakse. Soovitaks zilco või muidu nailonist tavalist rinnakat, ta on sul mega õrna nahaga. Juba on nati naha maha hõõrunud, panen nüüd lamba alla. Mul 1 katkine on mida olen talle külge riputanud kuidagi.
Räägi kas tuled ja kas tuled meiega Kiviloole?
surimuri
surimuri

Postituste arv : 227
Registration date : 11/01/2008

http://www.kestvusratsutamine.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  triin Esm Apr 06, 2009 11:37 pm

Näiteks milleks on vaja rinnarihma ponidel, kellel sadul ennem ette liigub kui kuskile mujale. Vahepeal olid popid need kummiosaga martingal-rinnarihmad, neid osteti küll ilu pärast Razz Takistussõidus siis.
Ise ei kasuta. Ilu pärast võiks panna koos martingaliga aga mark oleks, sest endal eestlane, kellel sadula etteliikumist isegi raske takistada Razz
Mõttekad kindlasti aga helkurrinnarihmad.
triin
triin

Postituste arv : 72
Registration date : 05/01/2008

http://fotoalbum.ee/photos/angeth/sets

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tuuli Esm Apr 06, 2009 11:54 pm

noh Triin, tegelikult on siin rohkem nagu juttu kestvusratsutamisest ja rinnarihmast Wink
See mis takistussõidu väljakutel toimub, see on väga omaette teema, seal paljudel asjadel tihti rohkem ilu või "ilu" eesmärk. (roosad stekid, "kõrvad" maneezis jne)
Tuuli
Tuuli
lihtsalt kestvushobuse omanik

Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  Manny Teis Apr 07, 2009 7:45 am

triin kirjutas:Näiteks milleks on vaja rinnarihma ponidel, kellel sadul ennem ette liigub kui kuskile mujale. Vahepeal olid popid need kummiosaga martingal-rinnarihmad, neid osteti küll ilu pärast Razz Takistussõidus siis.
Ise ei kasuta. Ilu pärast võiks panna koos martingaliga aga mark oleks, sest endal eestlane, kellel sadula etteliikumist isegi raske takistada Razz
Mõttekad kindlasti aga helkurrinnarihmad.

Mina kasutan ka oma takistussõidu hobusel rinnarihm-martingali ja ka kummiosaga.Ilupärast see nüüd küll pole. Rännakul sõitsin täiesti tavalise martingaliga.Nüüd eelmine aasta soetasin omale spets rännaku martingali.See nüüd juba pikemat aega seisnud... ootab oma aega Smile
Manny
Manny

Postituste arv : 53
Registration date : 30/12/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles