Treeningplaan
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Treeningplaan
Räägime treeningplaanidest.
On teil enam-vähem kindlad treeningplaanid hobuse vormi viimiseks? Kui palju trenni teete enne võistlusi? Kindlasti käib palju tunde ja ilma järgi, kuid mis põhimõtetest keegi kindlasti kinni peab?
Kunagi nägin ühte artiklit koos soovitusliku treeningplaaniga. Keegi mäletab, kus see olla võis? Vist oli Oma Hobus ka, aga mis numbris?
On teil enam-vähem kindlad treeningplaanid hobuse vormi viimiseks? Kui palju trenni teete enne võistlusi? Kindlasti käib palju tunde ja ilma järgi, kuid mis põhimõtetest keegi kindlasti kinni peab?
Kunagi nägin ühte artiklit koos soovitusliku treeningplaaniga. Keegi mäletab, kus see olla võis? Vist oli Oma Hobus ka, aga mis numbris?
Re: Treeningplaan
Kas äkki Lemmikus polnud ??
Aga interneti avarustest peask ka miskit andma otsida vaata kas www.endurance.net aitab.
Tegelikult ma seletaks pikemalt miskit, aga ma väsind kobin tuttu
Aga interneti avarustest peask ka miskit andma otsida vaata kas www.endurance.net aitab.
Tegelikult ma seletaks pikemalt miskit, aga ma väsind kobin tuttu
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Muidugi mingi plaan muidu ei saaks.
Põhiline viga mida tehakse on ületreenimine. Rännakuhobune vajab palju karjamaal olemist ja treeningut 2ndl jooksul ainult 5korda
Põhiline viga mida tehakse on ületreenimine. Rännakuhobune vajab palju karjamaal olemist ja treeningut 2ndl jooksul ainult 5korda
Unise peaga vastasin aga tegelikult olen treeningplaanist midagi juba rääkinud hoajaks valmistumise teema all.
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1