Estonian Endurance Riding foorum
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Estonian Endurance Riding foorum
Foorumi idee sai ise alguse tegelikult juba paari aasta eest, kuid sel ajal oli Eesti rännakumaailmas veel päris vähe inimesi. Sel, 2007, aastal aga oli ühel võistlusel lausa 30 inimest-hobust startinud. See tähendab, et rännakumaailm on tublisti täiendust saanud ning foorumi kaudu saaksime me omavahel ühes kohas suhelda, ka Eesti eri servades asudes.
Igatahes, pole ma eriti osav kõnemees ja loodan, et meie rännakumaailm saab selle foorumi kaudu midagi positiivset juurde. Päikes ja lund (sest on ju detsembri lõpp) !!
(P.S. - emotikonid on siin päris tegijad , alles nüüd avastasin)
Igatahes, pole ma eriti osav kõnemees ja loodan, et meie rännakumaailm saab selle foorumi kaudu midagi positiivset juurde. Päikes ja lund (sest on ju detsembri lõpp) !!
(P.S. - emotikonid on siin päris tegijad , alles nüüd avastasin)
Viimati muutis seda Tuuli (Reede Jan 30, 2009 11:09 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Re: Estonian Endurance Riding foorum
tuuli lemmik pilt temast ja samist
sigrid- -huviline-
- Postituste arv : 79
Registration date : 14/01/2008
Sai ükspäev Photoshopiga mängitud ja katsetatud, vana pilt oli minu meelest pisut liiga sigrimigri. Paraku jah ainus mis soovitud tulemuse andis oli pilt iseendast
Mõtlen, et kui viitsimist on ja pildimaterjali tekib (peab vist võistlusi pildistama sattuma )siis äkki millalgi katsetan jälle, et tekib aga uus nuputamismoment, et kes nüüd
Mõtlen, et kui viitsimist on ja pildimaterjali tekib (peab vist võistlusi pildistama sattuma )siis äkki millalgi katsetan jälle, et tekib aga uus nuputamismoment, et kes nüüd
Millal Samil siuke tups-saba oli? Ma kahtlustasin ka, aga kahtlesin..
Ega ta praegugi palju parem pole. Ta saba ongi ainult natuke alla kannaliigese veninud nüüd lõpuks. Aga see-eest on hästi kohev
Pilt ise on muidu 2007 augusti kuust.
Pilt ise on muidu 2007 augusti kuust.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1