koduleht ja foorum
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
koduleht ja foorum
Kuna surimuri on nüüd toreda kestvusratsutamise kodulehe valmis nikerdanud, tuli mul mõte, et seesinane foorum võiks ju kestvusratsutamise kodulehel menüüs olla. Kui see Tuulile ja surimurile sobib muidugi. Et siis kestvusratsutamise kodulehele sattujad leiaksid tee ka siia, meite sekka lobisema Ma pole küll päris kindel, kuidas seda tehniliselt teostada , aga kindlasti on see võimalik
Re: koduleht ja foorum
Jaa, minu meelesthea mõte
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Seegi juba hea, aga eriti hästi leitav oleks, kui pealehel menüüs oleks valik foorum, mis lingiks otse siia Linkide valikut ei pruugi kõik külastajad avadagi
ma alles praegu avastasin, et koduleheküld on muutunud.. Oskuslikku nokitsemist Õnne! Minu jaoks on tõsine enese ületamine, et ma kodukal mingi muudatusega hakkama saaks. Alati suudan seal lisaks muudatusele ka midagi ära vusserdada. Aga eks kõik sõltub, mis keskkonnas tegutseda.
Vusseradmist rsk jätkub näed kuidagi ei saa aru miks lingid avanevad ainult internet exploreris aga mitte firefoxis.
ja mul oli ka väike abipäkapikk kes alus tegi
Kahjuks pole see tasuta leht, maksan kuumaksu....
ja mul oli ka väike abipäkapikk kes alus tegi
Kahjuks pole see tasuta leht, maksan kuumaksu....
Tegelt võiks midagi väljamõelda, et sa ise üksi seda kuumaksu tasuma ei peaks Noh, summa vast metsik polegi, aga suure töö kõrvalt (mida selle lehe meisterdamine kindlasti on) võiks teisedki aidata
Tuuli- lihtsalt kestvushobuse omanik
- Postituste arv : 405
Registration date : 28/12/2007
Tuuli kirjutas:Tegelt võiks midagi väljamõelda, et sa ise üksi seda kuumaksu tasuma ei peaks Noh, summa vast metsik polegi, aga suure töö kõrvalt (mida selle lehe meisterdamine kindlasti on) võiks teisedki aidata
Nõus Tuuliga.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1